Polityka Prywatności

Administratorem Danych Osobowych jest: Firma Handlowo-Usługowa Patryk Zieliński ul. Kusocińskiego 6/56 88-100 Inowrocław, NIP 556-223-33-50.

Sklep zbiera następujące dane osobowe:

W celu dokonywania zakupów, rejestracji kota klienta, wypełnienia formularza zamówienia:
- Imię i nazwisko
- dane adresowe (ulica, numer domu/mieszkania, miejscowość, kraj)
- dane kontaktowe (telefon)
- adres e-mail
b. adres e-mail
- zapis do newslettera

Podanie danych określonych w punkcie 2a jest dobrowolne, jednak niezbędne do dokonania rejestracji konta, zakupu towaru, wypełnienia formularza zamówienia.

Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie.

Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego sklepu.

W przypadku zawarcia umowy sprzedaży i wybraniu przez klienta odpowiedniego sposobu dostawy Sklep może udostępniać firmom kurierskim dane osobowe niezbędne do realizacji zamówienia.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania,
uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.

W tym celu korzystaj z właściwych zakładek sklepu internetowego lub
prześlij e – mail pod adres: sklep.patshop@gmail.com

Firma Handlowo-Usługowa Patryk Zieliński, ul.Wałowa 45, 88-100 Inowrocław, E-mail: sklep@patshop.pl, Tel:+48 533 569 999, NIP: 556-223-33-50
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel